Ve videoherní adaptaci Uncharted si zahraje Tom Holland

Vydáno: 24.05.2017 09:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Představitel nového Spider-Mana Tom Holland si zahraje hlavní postavu Nathana Drakea v adaptaci videoherní série Uncharted. Chystaná filmová verze se zaměří na to, jak se z mladého Drakea stane lovec pokladů.
Obrázek hry UnchartedServer Deadline přinesl novou zprávu týkající se filmové adaptace videoherní série Uncharted. Studio Sony se o filmovou verzi snaží neúspěšně už od roku 2010. Posledním, kdo byl s Uncharted spojován, byl scenárista Joe Carnahan a režisér Shawn Levy. Sony se ale rozhodlo vydat odlišnou cestou a do role mladého Nathana Drakea nyní obsadilo nového Spider-Mana Toma Hollanda. Server Collider uvádí, že to znamená, že Sony musí najmout nového scenáristu, který scénář napíše znovu pro nové potřeby filmu, "který se bude vyvíjet podle sekvence z třetí verze Uncharted, která se zaměřuje na mladého zloděje Drakea a jeho první setkání s profesionálním lupičem Sullivanem."

Mezitím můžeme Hollanda zanedlouho vidět v jeho prvním samostatném filmu o pavoučím muži Spider-Man: Homecoming, který má premiéru 6. července.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY