13 Reasons Why: teaser oznamuje druhou sérii

Vydáno: 09.05.2017 14:09 - | foto: facebook tvůrce

Přestože jsme se zatím nepřehoupli ani za polovinu roku 2017, dá se s klidem říci, že jedním z jeho největších hitů na poli seriálů je 13 Reasons Why. Asi tedy nikdo není v šoku, že se dočkáme jeho pokračování.
Pokud byste nechtěli alespoň zaslechnout o jednom z letos nejúspěšnějších seriálů od Netflixu, 13 Reasons Why, museli byste poslední měsíce žít pod kamenem. Z adaptace knihy od Jaye Ashera se totiž stal obrovský hit, který přes noc udělal ze jmen jako Katherine Langford a Dylan Minnette hollywoodské hvězdy. Z hlediska produkce je jen logické, že Netflix seriál obnovil pro druhou sérii, přestože pro příběh o sebevraždě středoškolačky to už natolik logicky nepůsobí.

Finále si nechalo pootevřená vrátka mnoha náznaky rozvíjejících se příběhů a neuzavřením vedlejších dějových linek. Obnovení ale není tak chytrý nápad, pokud přihledneme k faktu, že hlavní příběh Hannah byl perfektně zakončen a spolu s ním tak ukončena i forma jejího vyprávění pomocí kazet. S velkou škálou postav a jejich dalších tragických osudů tedy druhá série oficiálně dostala zelenou a uvidíme ji již příští rok, jak potvrzuje teaser umístěn níže.

Oficiální teaser 2. série seriálu 13 Reasons Why


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY