Ang Lee chystá sci-fi thriller Gemini Man

Vydáno: 26.04.2017 11:30 - Václav Limberk | foto: Jake Netter / Twentieth Century Fox Film Corporation

Ang Lee bude režírovat sci-fi thriller Gemini Man o stárnoucím zabijákovi, který chce odejít na odpočinek, ale v jeho stopách se vydá jeho mladší já. O hlavní roli nyní jedná Will Smith.
Will Smith ve filmu  / BrightAng Lee se chystá pro společnost Skydance režírovat sci-fi thriller Gemini Man o stárnoucím zabijákovi toužícím po odpočinku, který ale musí čelit nové hrozbě, kterou je jeho mladší klon. O hlavní roli nyní vyjednává Will Smith, který by hrál stárnoucího zabijáka a pomocí digitálního procesu by hrál i vlastní omlazené já. Problém ale může být nabitý hercův pracovní diář. Smith má "na triku" celou řadu dalších projektů jako například nového Aladina, Sebevražedný klub 2 nebo třetí Mizery. Nejdříve ho ale uvidíme v netflixovském sci-fi Bright

Autorem původního scénáře je David Benioff. Vystřídali se na něm ale i Brian Helgeland nebo Andrew Niccol. Tento projekt už ale dlouhé roky leží u ledu, když se o jeho zfilmování pokoušelo studio Disney už v roce 1997, kdy ale ještě nebyly takové technologie, které by dokázaly to co dnes. Gemini Man budou produkovat Jerry Bruckheimer a Don Murphy.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY