Scorsese, De Niro a DiCaprio opět spolu

Vydáno: 23.04.2017 11:28 - Václav Limberk | foto: MCE

Martin Scorsese, Robert De Niro a Leonardo DiCaprio se možná znovu sejdou na adaptaci kriminálky "Killers of the Flower Moon". Tato trojice se poprvé sešla před dvěma roky při práci na krátkém filmu The Audition.
Scorsese/De Niro/DiCaprioMartin Scorsese momentálně pro Netflix chystá krimi The Irishman, v němž se po více jak dvaceti letech sejde se svým kmenovým hercem Robertem De Nirem, s nímž naposledy natočil drama Casino. Už nyní ale vyhlíží další projekt a tím by mohla být adaptace knihy Davida Granna Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI. Tu již do podoby scénáře přepsal Eric Roth. Kniha je o skutečných vraždách několika členů indiánského kmene, kteří na svém území objevili naleziště ropy a následném vyšetřování FBI. 

Na tomto projektu by se Scorsese, jehož poslední snímek Mlčení propadl, znovu sešel i s Leonardem DiCapriem, který se po De Nirovi stal druhým režisérovým kmenovým hercem. Trojice Scorsese/De Niro/DiCaprio se poprvé sešla před dvěma roky při práci na krátkém filmu propagujícím otevření casina v Macau v Číně The Audition. S DiCapriem naposledy Scorsese točil dva roky předtím Vlka z Wall Street


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY