Universal plánuje spin-off Rychle a zběsile

Vydáno: 22.04.2017 09:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Universal uvažuje o rozšíření Rychle a zběsile univerza o spin-off, který bude zaměřen na postavy hrané herci Dwaynem Johnsonem a Jasonem Stathamem a nebyl by v něm "duchovní otec" série Vin Diesel.
Fotografie z filmu Rychle a zběsile 8 / The Fate of the FuriousServery Variety a Dedline informují o tom, že Universal vezoucí se momentálně na vlně celosvětového úspěchu osmého dílu Rychle a zběsile uvažuje o tom, že kromě dalších regulérních pokračování této série nabídne i spin-off, v němž by chyběl "duchovní otec rodiny" Rychle a zběsile Vin Diesel. Spin-off by byl místo něj zaměřen na postavy Luka Hobbse (Dwayne Johnson) a Deckera Shawa (Jason Statham). A přidat by se k nim mohla i Charlize Theron, která si v aktuální osmičce zahrála padoušku no. 1 Cipher. Hobbs a Shaw by se spojili, aby ji dopadli a zneškodnili.

Johnson se k sérii Rychle a zběsile přidal v Rychle a zběsile 5, zatímco Statham jako záporák až v Rychle a zběsile 7. Theron pak až v osmičce. O scénář by se postaral znovu Chris Morgan. Vše je ale zatím pouze ve stádiu vývinu, takže žádný konkrétní scénář Morgan ještě psát nezačal. Kvůli nabitému pracovnímu plánu obou herců je také otázka, kdy potencionální spin-off vznikne a zda to bude před, nebo po dalším, devátém díle série.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY