TOP 20 ČR: Šmoulové nové Power Rangers pustili jen k bronzu

Vydáno: 11.04.2017 07:30 - | foto: facebook tvůrce

V tržbách si od minulého víkendu Šmoulové: Zapomenutá vesnice ani Kráska a zvíře nepohoršili, tento týden otevírající Power Rangers: Strážci vesmíru tak na ně neměli se svými 2 miliony šanci.
Fotografie z filmu Kráska a zvíře / Beauty and the BeastNoví a plně animovaní Šmoulové: Zapomenutá vesnice si od minula nijak nepohoršili díky silné oblibě u dětského diváctva. Do kin na tyto modrá stvoření za sobotu a neděli přišlo 58 tisíc diváků, utržili tedy opět více jak 8 milionů a stejných tržeb dosáhla i hraná adaptace Krásky a zvířete se svými 3,4 miliony. Otvírák se příliš nepovedl rebootu Power Rangers: Strážci vesmíru, který jen tak tak překonal hranici 2 milionů a získal si za premiérový víkend 15 tisíc diváků. Podobně minule otevřelo i akční Ghost in the Shell se Scarlett Johansson, které se nyní ocitlo na bramborové medaili.

Zbytek déle běžících titulů top desítky se tak po příchodu novinky jednoduše sesunul o jedno místo dolů počínaje životopisným vítězem Českého lva Masarykem, který ještě překonal milionovou hranici. Přes 700 tisíc získalo sci-fi Život v závěsu s německou romantickou komedií Rande naslepo, rozloučením Hugha Jackmana v Loganovi: Wolverine a poválečným Úkrytem v zoo. Poslední místo top desítky si odnesl Kong: Ostrov lebek, který si pomohl o jedno místo vzhůru.

Fotografie z filmu Skryté zlo / The Bye Bye ManDruhou polovinu žebříčku začal nízkorozpočtový horor Skryté zlo následovaný animovaným duem Baleríny a LEGO® Batman filmu. Do žebříčku se na čtrnácté příčce vrátila rekordy lámající pohádka Anděl Páně 2, polepšilo si i rodinné Psí poslání. Poslední místa top dvacítky tak zbyla na I dva jsou rodinaPutování tučňáků: Volání oceánuVolání netvora: Příběh životaVšechno nebo nic a Deník strojvůdce.

1. Šmoulové: Zapomenutá vesnice - 8,2 mil.
2. Kráska a zvíře - 3,4 mil.
3. Power Rangers: Strážci vesmíru - 2,1 mil. (premiéra)
4. Ghost in the Shell - 1,7 mil.
5. Masaryk - 1,7 mil.
6. Život - 758 tis.
7. Rande naslepo - 631 tis.
8. Logan: Wolverine - 586 tis.
9. Úkryt v zoo - 455 tis.
10. Kong: Ostrov lebek - 318 tis.

11. Skryté zlo - 255 tis.
12. Balerína - 162 tis.
13. LEGO® Batman film - 153 tis.
14. Anděl Páně 2 - 147 tis.
15. Psí poslání - 118 tis.
16. I dva jsou rodina - 104 tis.
17. Putování tučňáků: Volání oceánu - 101 tis.
18. Volání netvora: Příběh života - 101 tis.
19. Všechno nebo nic - 68 tis.
20. Deník strojvůdce - 57 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY