The True American s Tomem Hardym od režiséra Jackie

Vydáno: 05.04.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: Artcam

Režisér Pablo Larraín bude režírovat drama The True American podle skutečných událostí s Tomem Hardym v hlavní roli. Larraín loni režíroval dva kriticky úspěšné snímky, Jackie a Neruda.
Caspar Phillipson, Natalie Portman ve filmu Jackie / JackieServer Deadline jako první informoval, že se režisér Pablo Larrain chystá režírovat drama podle skutečných událostí, které se bude jmenovat The True American. Hlavní roli v něm bude hrát Tom Hardy. Larraín měl loni neobyčejně úspěšný rok, když natočil dva biopicy, Jackie a Neruda. The True American bude natočen podle knihy "The True American: Murder and Mercy in Texas" a má pojednávat o bangladéšském imigrantovi jménem Rais Bhuiyan, kterého po událostech z jedenáctého září postřelí "americký terorista". Bhuiyan se posléze svého útočníka snaží zachránit od trestu smrti.

Projekt měla už v roce 2014 režírovat Kathryn Bigelow, která bude alespoň produkovat. Bigelow momentálně natáčí film o detroitských nepokojích v roce 1967. Nyní bude záležet také na Tomu Hardym, jehož pracovní diář je hodně nabitý. Hardyho letos uvidíme ve válečném Dunkerku a také ve Star Wars: The Last Jedi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY