Beyoncé si možná zahraje v novém Lvím králi

Vydáno: 03.04.2017 16:14 - | foto: facebook tvůrce

Mezi hromadou filmů od Disneyho, které se rozhodl znovu natočit do hrané podoby, se překvapivě vyskytuje i zbožňovaný Lví král. Po obsazení dvou hlavních rolí by si v něm dle všeho mohla roli Naly střihnout zpěvačka Beyoncé.
Fotografie z filmu Lví král / The Lion KingKromě mnoha již předělaných animovaných klasik se u Disneyho v nejbližší době začíná připravovat i nový Lví král, kterého po obrovském úspěchu podobně koncipované Knihy džunglí režíruje Jon Favreau. Problémem je, že Lví král nemá žádné lidské role a tak zřejmě bude obsahovat pouze počítačově animované postavy, zatímco Kniha džunglí měla aspoň lidského představitele Maugliho.

I tak jsou přípravy v plném proudu a roli Simby již před nedávnem získal Donald Glover, kterého v roli jeho otce Mufasy bude doprovázet James Earl Jones, ten svůj hlas propůjčil té samé postavě již v původní verzi. Jako třetí hvězdné jméno následuje zpěvačka Beyoncé, o jejíž obsazení do filmu dle všeho studio velmi usiluje. Ztvárnit by měla Nalu, lvici, do níž se Simba zamiluje. Zda však zpěvačka smlouvu podepíše, visí ve vzduchu.

Lví král rozhodně není jedinou hranou adaptací, která nás od Disneyho v nejbližší době čeká. Na příští rok například režisérka Niki Caro chystá Mulan a Guy Ritchie pro Disney točí Aladina. Oba filmy jsou zatím bez obsazení, ale dle všeho zde nepůjde o velká jména, jelikož chtějí obsadit role dle jejich etnického původu.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY