Temný případ: HBO připravuje třetí sezónu

Vydáno: 28.03.2017 13:44 - Václav Limberk | foto: HBO

Těšíte se na třetí sérii divácky úspěšného seriálu Temný případ? Tak dobrá zpráva pro všechny z vás, kterým tento kriminální seriál před lety učaroval. Třetí série má zaděláno na to, aby vznikla.
Matthew McConaughey ve filmu Temný případ / Server EW přišel se zprávou, která by měla potěšit všechny fanoušky kriminálního seriálu HBO Temný případ, který se svou první sérií vyvolal nadšené ohlasy mezi diváky i kritiky. HBO pak trochu uspěchala druhou sérii, která už takové nadšení u většiny nevyvolala a plány na třetí sérii se od té doby dostaly do stádia "nikdo neví, zda a kdy bude". Podle EW tvůrce Temného případu Nic Pizzolatto už napsal nejméně dvě epizody z nové série a k němu se má posléze přidat i výherce Emmy, producent a scenárista David Milch.

Zároveň ale EW upozorňuje, že Milch nebude "showrunner" třetí série, tedy ten, který bude mít hlavní slovo při psaní a nebude ani výkonným producentem. Takovéhoto "showrunnera" zatím třetí série nemá. Ani budoucí forma spolupráce Pizzolatta a Milcha zatím nemá žádnou formální podobu, jelikož jde zatím jen o brzké stádium vzniku, tudíž tato show zatím ještě nedostala od HBO oficiálně zelenou. Očividně to nechce uspěchat jako v případě druhé série, v níž hráli Colin Farrell a Vince Vaughn. Hvězda první série Matthew McConaughey také nedávno vyjádřil zájem zahrát si v potencionální třetí sérii. Uvidíme, jak a zda to dopadne.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY