James Mangold natočí policejní thriller The Force

Vydáno: 19.03.2017 11:36 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér James Mangold se po komiksovém snímku Logan: Wolverine vrhne na adaptaci románu Dona Winslowa The Force o zkorumpovaných policistech v New Yorku.
James Mangold, Hugh Jackman při natáčení filmu Wolverine / The WolverineRežisér James Mangold právě vyjednává se studiem Fox o tom, že pro něj natočí adaptaci nového románu Dona Winslowa The Force. Mělo by jít o drsný pohled na zkorumpovanou policii v New Yorku. Knihu ještě před jejím oficiálním vydáním provází poprask, když i sám Stephen King o ní prohlásil, že jde o "Kmotra, jen s policisty" a řekl o ní, že je "zrovna tak dobrá". Kniha má vyjít 20. června. Filmová práva si už dlouho před vydáním zajistil Ridley Scott, který bude produkovat. Spolu s ním i Shane Salerno a Michael Schaefer.

Mangold se momentálně veze na vlně svého největšího dosavadního úspěchu, kterým je pochopitelně Logan: Wolverine, který se stále hraje v kinech. Mangoldovi není žánr policejního thrilleru ani svět zkorumpovaných policistů neznámý. V minulosti už na podobné téma režíroval drama Země policajtů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY