Natočí Matthew Vaughn pokračování Muže z oceli?

Vydáno: 14.03.2017 16:11 - Václav Limberk | foto: Warner Bros.

Podle serveru Collider je režisér Matthew Vaughn prioritní volbou studia Warner Bros. pro režii sequelu Muže z oceli, jehož první díl režíroval před čtyřmi roky Zack Snyder.
Henry Cavill ve filmu Muž z oceli / Man of SteelPodle zdrojů serveru Collider začalo studio Warner Bros. vyjednávat s režisérem Matthewem Vaughnem o režii sequelu jejich snímku Muž z oceli, který zahájil novou vlnu komiksových adaptací se značkou DC. Toto rozšířené univerzum (DCEU) pak následovaly loňské filmy Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti a Sebevražedný oddíl. Letos nás pak čeká Liga spravedlnosti. Studio se ale stále nevzdalo plánu věnovat novému Supermanovi, kterého nyní hraje Henry Cavill, druhý samostatný snímek a jako nejlepší volba se jim nyní jeví právě Vaughn, který momentálně dokončuje snímek Kingsman: Zlatý kruh, který bude mít premiéru v říjnu.

Vaughn v minulosti pracoval pro konkurenční značku Marvel komiks, když pro Fox režíroval jeden z dílů X-menovské série (X-Men: První třída). Největší věhlas mu ale přinesl parodický Kick-Ass. Nečekaný úspěch mu přinesla tři roky stará špionážní komedie Kingsman: Tajná služba, jejíž sequel právě dokončuje. Collider dále uvádí, že i když by Vaughn z nějakých důvodů Muže z oceli 2 nakonec nerežíroval, Warneři by mu v budoucnu stejně rádi nějaký superhrdinský projekt z jejich dílny DCEU k režii nabídli.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY