Deadpool 2: nečekaný návrat v prvním teaseru

Vydáno: 04.03.2017 18:43 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Deadpool byl loni obrovským hitem, o jeho pokračování však nic konkrétnějšího nevíme. Tedy až doteď, kdy se netradiční superhrdina představuje ve speciálním teaseru, který se v Americe promítá před filmem Logan.
Asi už vám došlo, že toto není "klasický" teaser/trailer, ale speciální upoutávka při příležitosti premiéry X-menovského spin-offu Logan: Wolverine, jak je koneckonců vidět i v pozadí této upoutávky. Krátký minipříběh je pojat jako parodie na Supermana, který se narozdíl od Deadpoola dokázal obléci v běhu, zatímco Deadpoolovi jeho "toaleta" zabere drahnou chvíli a nakonec stojí i nevinnou oběť život - samozřejmě, je to ale velká legrace.

Deadpool 2, jak se také z titulku dozvíme, nepřijde zase tak brzy, ale mohlo by to být v březnu 2018. Režijní stoličku po Timu Millerovi a jeho jedničce převzal David LeitchRyan Reynolds aka Wade Wilson aka Deadpool se samozřejmě vrátí. Záporákem tu bude Nathan Summers aka Cable, kterého bude (možná) hrát David Harbour. Krátké cameo měl v ukázce i Stan Lee

Teaser zhlédněte níže.

Teaser filmu Deadpool 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY