Jared Leto usiluje o reboot filmu TRON

Vydáno: 04.03.2017 09:36 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Disney plánuje rebootovat dobrodružný sci-fi film TRON z roku 1982. O hlavní roli usiluje oscarový herec Jared Leto, který si naposledy zahrál Jokera v komiksovce Sebevražedný klub.
Olivia Wilde ve filmu TRON: Legacy 3D / TRON: LegacyThe Hollywood Reporter informoval o tom, že oscarový herec Jared Leto usiluje o hlavní roli v chystaném rebootu dobrodružné sci-fi TRON, který plánuje Disney. Disney přitom před dvěma roky pozastavil pokračování filmu TRON: Legacy 3D, které chystal režisér Joseph Kosinski. Místo něj nyní plánuje znovu rebootovat první TRON, zatímco Leto momentálně jedná o své účasti v něm. Projekt zatím nemá scenáristu ani režiséra. Leto by zároveň i produkoval spolu se svou spolupracovnicí Emmou Ludbrook. Dalším producentem by byl Justin Springer, který koprodukoval TRON: Legacy 3D.

Disneyho TRON z roku 1982 byl o počítačovém expertovi Flynnovi (Jeff Bridges), kterého program přenesl do kyberprostoru zvaného Grid. Na ve své době přelomový snímek pak navázal Kosinski sequelem TRON: Legacy 3D, který oproti svému předchůdci vynikal ještě oslnivější vizuální stránkou a triky. Třetí TRON se měl jmenovat TRON: Ascension, ale Disney ho v roce 2015 skrečoval. Jared Leto se loni objevil jako Joker v komiksovce Sebevražedný oddíl a letos ho uvidíme po boku Ryana Goslinga a Harrisona Forda ve sci-fi Blade Runner 2049



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY