Superbowl 2017: trailery nejnovějších trháků na jednom místě

Vydáno: 06.02.2017 08:33 - | foto: facebook tvůrce

Dnes v noci se v Americe vysílalo finále amerického fotbalu Superbowl, což s sebou tradičně nese nálož upoutávek nejočekávanějších blockbusterů letošního roku. Na všechny se podívejte zde.
Jako každý rok máme i letos díky jedné z největších sportovních akcí v Americe, Superbowlu, pořádnou dávku TV spotů na mnoho velmi očekávaných filmů tohoto roku. Mezi nimi převážují pokračování různých akčních a sci-fi kousků, ale i další snímky s velkou základnou fanoušků získanou již předem.

K vidění byla například upoutávka americké adaptace mangy s názvem Ghost in the Shell se Scarlett Johansson jako policejním kyborgem v hlavní roli. O režii tohoto kousku se postaral Rupert Sanders

Následovali Transformers: Poslední rytíř, v nichž už vzpurné stroje nebudou ničit pouze současnou zemi, ale podíváme se i na jejich dávnou historii na planetě a celý trailer na Superbowlu předvedlo sci-fi Život s Jakem Gyllenhaalem a Ryanem Reynoldsem, což mu rozhodně zajistilo notnou dávku pozornosti. 

TV spotem se zde představil ale i sequel Johna Wicka 2, v níž si svou slavnou roli zopakuje Keanu Reeves, diváky na sebe navnadil i mysteriózní Lék na život od Gorea Verbinskiho, který má premiérou naplánovanou již na příští týden.

Dále na sebe upozornil i nespočet filmů rozšiřujících franšízy s již řádnou základnou fanoušků, a to například Strážci Galaxie Vol. 2Piráti z Karibiku: Salazarova pomstaLogan a Rychle a zběsile 8. Nakonec se pak mezi všechny filmy prezentované na Superbowlu vtiskla ještě letní akční komedie Pobřežní hlídka s The Rockem a Zacem Efronem.

Všechny upoutávky můžete zhlédnout níže.

Ghost in the Shell

Transformers: Poslední rytíř

Život (celý trailer)

John Wick 2

Lék na život

Strážci Galaxie Vol. 2

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

Logan

Rychle a zběsile 8

Pobřežní hlídka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY