Penelope Cruz a Edgar Ramirez mají "Love Child"

Vydáno: 03.02.2017 07:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Penelope Cruz a Edgar Ramirez budou hvězdami nového filmu režiséra Todda Solondze Love Child. Podle zprávy má jít o černohumorný pohled na klasické oidipovské téma.
Fotografie z filmu  / Wiener-DogSpecialista na podivné filmy typu Štěstí nebo naposledy povídkový Wiener-Dog, nezávislý režisér Todd Solondz chystá nový film, který se bude jmenovat "Love Child". A obsadil do něj dvojici Penélope Cruz a Edgar Ramirez. Podle zpráv, které jako první přinesl server Deadline, má jít o variaci na klasické oidipovské téma a hlavním hrdinou příběhu bude jedenáctiletý "Junior", který bedlivě střeží neposkvrněný život své matky a žárlí na kohokoliv v jejím okolí. Po neúspěšném pokusu zabít svého násilnického otce, Junior pobídne pohledného muže žijícího v sousedství, aby se dvořil matce a stal se jeho novým otcem.

Projekt je momentálně ve fázi preprodukce. Penelope Cruz momentálně natáčí Murder on the Orient Express a s manželem Javierem Bardemem také dokončila snímek Escobar. Ramireze jsme naposledy mohli vidět v thrilleru Dívka ve vlaku a zanedlouho ho uvidíme ve filmu Zlato. Objeví se také v novém sci-fi filmu Bright Davida Ayera natočeného pro Netflix, kde se objeví po boku Willa Smithe a Noomi Rapace.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY