Anne Hathaway ovládá obří monstrum v teaseru Colossal

Vydáno: 22.01.2017 22:09 - | foto: facebook tvůrce

Rok 2017 pro Anne Hathaway začne s opravdu podivným filmem prezentovaným pod titulem Colossal. V tom město podle klasické premisy terorizuje obrovská příšera, tu ale neklasicky ovládá svými vlastními pohyby právě Anne.
Co se týče filmů, které okamžitě zaujmou hlavně svojí nevšedností a potrhlostí, letos zatím s jistotou na tomto poli kraluje Colossal od režiséra Nacha Vigalonda. Ten už za sebou má nejeden zvláštní počin, k čemuž jako příklad dokonale poslouží Open Windows z roku 2013. Ve své novince sice používá typický příběh pro sci-fi žánr, v němž monstrum napadne velkoměsto, ten ale zásadně inovuje faktem, že toto monstrum ovládá nevědomky mladá žena. Ta si tento fakt postupně začne uvědomovat a je více v šoku než napadení obyvatelé.

Hlavní roli si v Colossal kombinujícím komediální prvky s thrillerem získala herečka Anne Hathaway, jíž ale sekundují například Jason Sudeikis a Dan Stevens. O tom, jak moc divný tento film dooopravdy je, se můžete na vlastní oči přesvědčit níže v prvním teaseru.

Oficiální teaser filmu Colossal


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY