Trailer: Dark Night - atentát v kině v americké Auroře

Vydáno: 11.02.2017 10:16 - | foto: facebook tvůrce

Násilné činy rozhodně umí přitáhnout diváky, a tak jsou často zpracovávaným tématem. Výjimkou nezůstane ani útok masového vraha na kino plné diváků při půlnoční premiéře snímku Temný rytíř povstal.
Vraždy, katastrofy, teroristické útoky... Všechno tohle se na plátna dostává velmi často, ať už protože se jedná o tematiku, která lidi zajímá a umí nalákat, nebo také pro uctění všech obětí. A celkem dost takových zpracování události se povede. Příkladem jsou třeba filmy Let číslo 93Slon nebo Polytechnika, ale ne vždy to vyjde podle představ jako například u World Trade Center, kterému bylo vytýkáno kritiky mnohé a za léta dokonce upadlo do zapomnění. 

Nově přináší režisér Tim Sutton na plátna incident, který se odehrál v americkém městě Aurora v Coloradu před 4 lety. Do zdejšího kina vtrhl 20. července 2012 ozbrojený James Holmes a začal střílet do diváků, kteří sem přišli na půlnoční premiéru filmu Temný rytíř povstal. Zranil 70 lidí a 12 zabil, mezi nimi například 6letou holčičku. Vynořilo se i mnoho příběhů hrdinství z této události, kdy například tři různí muži použili svá těla jako štíty pro jejich přítelkyně, což se jim stalo osudným. Jedná se tak rozhodně o projekt s potenciálem, na nějž se z festivalů řinou slova chvály za lyričtější zpracování události. Sledovat budeme 6 hlavních postav včetně vraha, jejichž osudy se střetnou právě v osudný večer.

Trailer na film Dark Night můžete zhlédnout níže.

Oficiální trailer filmu Dark Night


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY