Bude Woody Harrelson učit mladého Hana Sola?

Vydáno: 04.01.2017 13:00 - Václav Limberk | foto: Lionsgate

Woody Harrelson by si mohl zahrát učitele mladého Hana Sola v chystaném spin-off Star Wars, jehož premiéra je zamýšlena na rok 2018. Mladého Hana Sola si zahraje Alden Ehrenheich.
Woody Harrelson ve filmu Hunger Games: Vražedná pomsta / The Hunger Games: Catching FirePodle serveru Variety by si mohl Woody Harrelson zahrát mentora mladého Hana Sola v chystaném spin-off Star Wars, který zatím ještě nemá oficiální název. Jeho režiséry bude dvojice známá díky LEGO® příběhu Phil Lord a Christopher Miller. Podle Variety je Harrelson na roli nejžhavějším kandidátem. Studio Disney to ale zatím oficiálně nepotvrdilo. Mladého Hana Sola si zahraje Alden Ehrenreich.

Solova parťáka Landa Carlissiana si zahraje Donald Glover, zatímco Emilia Clarke se ve spin-off Star Wars rovněž objeví v zatím neznámé roli. Pokud by Harrelson roli Solova učitele získal, šlo by už o jeho druhou "mentorskou" roli, neboť si podobný typ role zahrál už v úspěšné franšíze Hunger Games, kde dohlížel na hlavní hrdinku Katniss Everdeen. Do kin by pak měl spin-off Star Wars dorazit v květnu 2018.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY