Expendables: do čtveřice všeho dobrého?

Vydáno: 29.12.2016 11:30 - Václav Limberk | foto: Lionsgate

Před týdnem oběhla zahraniční média zpráva o tom, že se na rok 2018 chystá završení akční série Expendables, kterou v roce 2010 nastartoval Sylvester Stallone se svou bandou. Ale dočkáme se jich skutečně?
Sylvester Stallone ve filmu Expendables: Postradatelní / The ExpendablesMinulý týden uveřejnil server THR zprávu o tom, že německá distribuční firma Splendid zakoupila evropská práva na čtvrtý díl akční série The Expendables 4, který se očekává v roce 2018. Znamená to ale, že se jich skutečně dočkáme? Žádná oficiální zpráva to zatím ještě nepotvrdila. Internetová filmová databáze IMDb má tento projekt stále jako "announced" a žádné bližší specifikace u něj nejsou. Přepokládá se, že by se měl vrátit duchovní otec Sylvester Stallone, který v roce 2010 partičku "postradatelných" akčních hrdinů dal dohromady v Expendables: Postradatelní. Spolu s ním by se měli vrátit ještě Arnold Schwarzenegger a Jason Statham

Ronda Rousey ve filmu Expendables: Postradatelní 3 / The Expendables 3První díl měl slušnou odezvu u diváků a fanoušků akčních filmů, kteří přitom zavzpomínali na osmdesátá léta, kdy Stallone i jeho tehdejší největší rival a kolega Arnold vládli akčnímu filmu. Následovala dvojka Expendables: Postradatelní 2, která měla díky humoru ještě lepší ohlas než jednička. Euforie z "akčních dědků" ale rázně opadla s trojkou Expendables: Postradatelní 3, která mizerně vydělávala ve Spojených státech, zatímco ve světě to bylo docela slušné. 

Stallone se herecky naposledy objevil ve spin-offu Rockyho Creed, za který mu těsně unikl Oscar. Jeho hereckou účast uvádí IMDb u sequelu Strážci Galaxie Vol. 2, který uvidíme v kinech na začátku května. Na rok 2018 má Stallone uveden také thriller Idol's Eye, který je podle této databáze ve stádiu "pre-production".


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY