Disneyovská Cruella má debutujícího režiséra

Vydáno: 18.12.2016 19:00 - | foto: facebook tvůrce

101 dalmatinů zamíří na plátna znovu již do dvou let pod názvem Cruella podle jeho ústřední antagonistky, kterou by měla ztvárnit Emma Stone. Nyní ale film získal i režiséra, který je známý jako scenárista seriálu Mozart in the Jungle.
Emma Stone ve filmu Birdman / BirdmanZ množství hraných rebootů, které společnost Disney do budoucích let chystá, nyní našla režiséra alespoň pro jeden z nich, a to novou podobu 101 dalmatinů, která nese název Cruella. Zaměřovat se totiž bude na zlodušku celého příběhu, což už Disney slušně zvládl v přeměně Šípkové Růženky na Zlobu - Královnu černé magie. Hlavní antagonistku si ale zde zahraje na Oscara nominovaná herečka Emma Stone.

Zlanařit nyní studio zvládlo Alexe Timberse, mladého scenáristu, který dosud nerežíroval, ale na kontě již má svůj scénář k seriálu Mozart in the Jungle jeden Zlatý glóbus. Režijní zkušenosti by však před tímto projektem měl ještě nasbírat na biografickém filmu The Rise of Theodore Roosevelt, který by měl dotočit dříve, než začne s Cruellou.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY