Dočkáme se nakonec Jak jsem poznala vašeho otce?

Vydáno: 15.12.2016 17:13 - | foto: facebook tvůrce

Přímo po skončení Jak jsem poznal vaši matku mělo na seriál být navázáno spin-offem How I Met Your Dad. Ten se ale nikdy nedostavil. Mohl by na řadu přijít v příštím roce?
Fotografie z filmu Jak jsem poznal vaši matku / How I Met Your MotherJsou to již tři roky od chvíle, kdy fanouškovsky kontroverzním finálem skončil jeden z nejoblíbenějších seriálů Jak jsem poznal vaši matku. Televizní stanice CBS plánovala prakticky okamžitě bez čekání navázat spin-offem How I Met Your Dad. S novým obsazením a zbrusu novým, ale podobným příběhem vyprávěným z pozice Sally, kterou si v natočeném pilotním díle zahrála Greta Gerwig. Tento pokus po první epizodě ztroskotal, ale dočkal se tragické odezvy kritiků a tak nikdy nebyl ani zveřejněn.

Nyní, na sklonku roku 2016, by ale pro seriál, který skončil dříve než začal, mohlo svítat na lepší časy. CBS totiž získalo duo tvůrců z úspěšné seriálové novinky nazvané This Is Us, a to Elizabeth Berger a Isaaca Attackera, jímž by mělo pomáhat i tvůrčí duo, které pracovalo na původním seriálu.

Zatím se opět jedná o pouhou objednávku pilotního dílu, o němž ani nevíme, jestli nabere nové obsazení, či to, které původně měl mít.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY