Padesát odstínů temnoty v druhém traileru

Vydáno: 07.12.2016 18:32 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

V únoru 2017 na Valentýna bude mít premiéru prostřední díl erotické trilogie podle E.L. James Padesát odstínů temnoty. Na jeho další ochutnávku se nyní můžete podívat v druhém oficiálním traileru.
Všichni fanoušci knižního fenoménu posledních let, kterou je trilogie britské autorky E.L. James, jejímž společným jmenovatelem jsou slůvka "Fifty Shades", už netrpělivě vyhlížejí únor, neboť to bude mít premiéru prostřední díl Padesát odstínů temnoty. Režijní otěže sice převzal James Foley, ale hlavní je, že se vrací oba herečtí představitelé obou hlavních postav Jamie Dornan a Dakota Johnson jako Christian Grey a Anastasia Steele. Ve filmu dále hrají Rita OraKim BasingerBella HeathcoteTyler HoechlinHugh Dancy a Jennifer Ehle

Z oficiální synopse: "Když se zraněný Christian snaží znovu přilákat opatrnou Anu do svého života, požaduje ještě před tím, než mu dá druhou šanci, novou dohodu. Zatímco si oba k sobě znovu začnou hledat cestu a budovat ztracenou důvěru, z Christianovy minulosti se začínají objevovat temné postavy, které se pokusí zničit jejich budoucí štěstí.

První film, dva roky starý Padesát odstínů šedi byl solidní hit, který vydělal celosvětově 560 milionů. Dokáže to dvojka ještě lépe? Na to si počkáme do února. Padesát odstínů temnoty bude mít premiéru 9. února 2017.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer #2 filmu Padesát odstínů temnoty




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY