Trailer: Octavia Spencer hraje Boha v The Shack

Vydáno: 14.12.2016 17:00 - | foto: facebook tvůrce

Film The Shack podle bestselleru v češtině nazvaného Chatrč se již brzy dostane do amerických kin, nyní se ale nezvyklé drama s Octaviou Spencer a Samem Worthingtonem představuje v prvním traileru.
Po šestiroční pauze od thrilleru Zkouška, který si přes nízký rozpočet vedl velmi dobře u kritiků a byl nominován v kategorii debutů na BAFTA, se na plátna vrací talentovaný režisér Stuart Hazeldine. Od filmu předchozího je tenhle velmi odlišný, už jen v tom, že se jedná od adaptaci amerického bestselleru The Shack od Williama Paula Younga. V České republice tato knížka vyšla pod titulem Chatrč. Kniha je velmi silně nábožensky založena, což by pro její zfilmování rozhodně mohlo být problematické, jak se ale s tímto úkolem Hazeldine popere, již brzy zjistíme.

Za nedlouho totiž v Americe tento příběh podle úspěšné předlohy zamíří i do kin, kde si hlavní roli Macka Phillipse zahraje Sam Worthington. Ten žije šťastný život se svou rodinou, až do chvíle, kdy ji stihne tragická událost, která značně poznamená jeho psychiku. Mack pak začíná zpochybňovat vše včetně své víry. A právě v té chvíli mu přijde tajemný dopis, zvoucí do chaty uprostřed lesa, kde najde tři bytosti vedené Papou (Octavia Spencer), ztělesňující božskou sílu na Zemi.

Pomůže mu tento zážitek zpět na správnou cestu?

Originální trailer filmu The Shack


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY