The Humanity Bureau: Nicolas Cage ve filmu o globálním oteplování

Vydáno: 01.12.2016 10:30 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nicolas Cage bude hrát ve filmu o globálním oteplování, který se bude jmenovat The Humanity Bureau. Jeho děj se bude odehrávat v roce 2030, kdy je Země poškozena v důsledku globálního oteplování.
Nicolas Cage Nicolas Cage si zahraje v akční sci-fi The Humanity Bureau. Její děj se bude odehrávat v roce 2030, kdy je Země poškozena v důsledku globálního oteplování. The Humanity Bureau je název vládní agentury, která rozhoduje o tom, kdo je nahraditelný a kdo ne. Ty nepotřebné vysílá do pracovní kolonie jménem New Eden. Cage bude hrát muže, který odhalí nekalé praktiky společnosti a zároveň zachrání matku (Sarah Lind) se synem (Jakob Davies) před jejich nespravedlivým osudem. 

Režisérem filmu je Rob W. King. Autorem scénáře Dave Schultz. Z obsazení je známo ještě jméno Hugh Dillon. Collider uvádí, že film bude natočen ve speciálním panoramatickém formátu a bude obsahovat scény natočené ve virtuální realitě. Dále uvádí, že tímto způsobem byly natočené a ve vybraných místech promítané i kousky jako Labyrint: Útěk a Star Trek: Do neznáma. Film se začíná natáčet nyní v Kanadě. Premiéra by pak měla být někdy příští rok.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY