Kumiko, lovkyně pokladů na SundanceTV

Vydáno: 17.11.2016 15:35 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Vlastníci televizní stanice SundanceTV mají 19. listopadu v rámci víkendového bloku nezávislých filmů 48 HOURS OF SUNDANCE FILM FESTIVAL možnost zhlédnout film Kumiko, lovkyně pokladů režiséra Davida Zellnera.
Pro všechny diváky, kteří doma disponují televizní stanicí SundanceTV (dříve SunDance Channel), přinášíme tip na snímek amerického nezávislého filmaře Davida Zellnera Kumiko, the Treasure Hunter. Snímek se pod českým názvem Kumiko, lovkyně pokladů hrál i na MFF v Karlových Varech. Tento realistický film o absurdním dramatu nabízí sugestivní a neotřelý pohled do světa duševní nemoci mladé japonské ženy Kumiko (Rinko Kikuchi). Její život se změní ve chvíli, kdy zhlédne Fargo bratří Coenů. Film vypovídá o hledání sebe samé i pokladu ze zmíněného Farga

Kumiko, lovkyně pokladů bude vysílán v sobotu 19. listopadu ve dvě ráno a také v neděli 20. listopadu na Sundance TV v rámci víkendového bloku nezávislých filmů 48 HOURS OF SUNDANCE FILM FESTIVAL. Film je k dispozici pouze v angličtině (s anglicky otitulkovanou japonštinou), ale zhlédnout ho zvládnou i anglicky méně zdatní diváci. Film obsahuje prosté a snadno srozumitelné dialogy.

Originální trailer filmu Kumiko, lovkyně pokladů


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY