Gavin O´Connor rebootuje Zelený sršeň

Vydáno: 16.11.2016 11:26 - Václav Limberk | foto: ABC

Režisér Gavin O´Connor udělá pro Paramount reboot filmu Zelený sršeň, který před pěti lety natočil Michel Gondry se Sethem Rogenem v hlavní roli maskovaného bojovníka jménem The Green Hornet.
Seth Rogen, Jay Chou ve filmu Zelený sršeň / The Green HornetServer Deadline informoval o tom, že studio Paramount chystá reboot filmu Zelený sršeň, který pro ně natočí režisér Gavin O'Connor. Pro O´Connora jde o splnění životního snu: "Čekal jsem dlouho, abych udělal tento film - a tuto franšízu - už od chvíle, kdy jsem chtěl dělat filmy", sdělil serveru Deadline. A dodal, že zatímco jeho kamarádi zbožňovali Supermana nebo Batmana, jeho idolem byl právě maskovaný hrdina jménem The Green Hornet. Jeho plánem bude dát svému rebootu vážnější tón než v případě filmové verze s Rogenem. Na scénáři už začal pracovat Sean O'Keefe

The Green Hornet debutoval nejdříve jako rozhlasová hra, aby pak ovládnul i stránky komiksu. Podle něho posléze v roce 1966 vznikl i televizní seriál The Green Hornet. Jeho hrdinou byl bohatý novinář Britt Reid, který se v noci mění na maskovaného mstitele, jehož provází jeho věrný asijský pomocník Kato. Toho v seriálu ztvárnil slavný Bruce Lee.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY