Zemřel herec Michael Massee

Vydáno: 27.10.2016 15:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Včera zemřel v Kalifornii herec Michael Massee, který při natáčení kultovního komiksového filmu Vrána nešťastnou náhodou zastřelil představitele hlavní role Brandona Lee, který na následky zranění zemřel.
Michael Massee ve filmu Vrána / The CrowHerec Michael Massee měl tu smůlu, že při natáčení snímku Vrána nešťastnou náhodou postřelil při natáčení představitele titulní role rockového muzikanta Erica Dravena Brandona Lee, který pak tomuto zranění podlehl a ve věku 28 let zemřel. Na vině byla špatně připravená rekvizita zbraně. Massee hrál ve filmu jednoho z člena gangu jménem Funboy, který je cílem pomsty ze záhrobí se navrátivšího Dravena. Vrána byla i přes tragickou událost dokončena a v roce 1994 měla premiéru. 

Massee se pak objevil například ve filmech SedmHraLost HighwayAmazing Spider-Man a Amazing Spider-Man 2. Řadu rolí ztvárnil i v televizi, například v seriálu 24 hodin nebo Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně. Massee zemřel 26. října ve věku 61 let. Příčina jeho smrti zatím nebyla oznámena.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY