Leonardo Di Caprio v biopicu o producentovi Elvise

Vydáno: 24.10.2016 13:03 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Leonardo Di Caprio má rozjeto několik projektů. Jedním z nich by měl být i biopic o hudebním producentovi Samu Phillipsovi, který produkoval mimo jiné i krále Rock´N´Rollu Elvise Presleyho.
Leonardo DiCaprio ve filmu  / Before the FloodPosledním snímkem, kde jsme mohli obdivovat herectví Leonarda DiCapria, je rok starý REVENANT Zmrtvýchvstání, za který získal i Oscara. Je to už rok a stále není na dohled jeho nový film, pokud nepočítáme ekologický dokument Before the Flood, kde "hraje" sám sebe. Přitom plánů a budoucích projektů má rozjeto více. Jedním z nich je chystaný biopic o hudebním producentovi Samu Phillipsovi. Ten byl tím, kdo skrze své memphiské Sun studium pomohl rozjet kariéru takových hudebních velikánů, jakými byli nebo jsou Elvis PresleyJerry Lee LewisJohnny Cash a Carl Perkins

Tento projekt je zatím v raném stádiu. Studio Paramount prozatím zakoupilo práva na knihu Petera Guralnicka Sam Phillips: The Man Who Invented Rock ‘N’ Roll. DiCapriova produkční společnost Appian Way bude snímek, který hledá scenáristu i režiséra, produkovat spolu s Mickem JaggeremVictorií Pearman a Guralnickem. Mimo to se DiCaprio chystá produkovat superhrdinský projekt Captain Planet a příběh o únosu podle skutečné události Truevine, kde bude i hrát jednu z hlavních rolí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY