Rooney Mara jako popová hvězdu v dramatu se Siou

Vydáno: 04.10.2016 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Příběh zpěvačky z 90. let začíná již teď vzbuzovat naděje na slušnou podívanou pod režisérskou taktovkou talentovaného mladého režiséra, který do hlavní role obsadil Rooney Maru a kterému celý soundtrack nazpívá zpěvačka Sia.
Kariéra Rooney Mara se za krátkou dobu, kterou se na plátnech objevuje ve větších rolích, rozhodně dá nazvat alespoň zajímavou. Po průlomu s rolí Lisbeth v americké adaptaci švédské kriminálky Muži, kteří nenávidí ženy získala svou první nominaci na Oscara, kterou ještě letos doplnila druhou za lesbickou love story Carol. A nyní sáhla po příběhu z naprosto jiného soudku, přesto slibném.

Nově se totiž podepsala pod dramatický projekt o popové hvězdě, jenž režíruje Brady Corbet známý díky svému celovečernímu debutu The Childhood of a Leader. Zajímavým však snímek činí hlavně účast zpěvačky Siy, která ma na svědomí hity jako Cheap ThrillsChandelier nebo novější Alive. Ta filmu nazvanému Vox Lux poskytne plný soundtrack včetně nových písniček, napsaných a nazpívaných přímo jí samotnou.

Vidět Maru v roli zpěvačky Celeste, kterou budeme sledovat od roku 1999, by mohlo být velmi zajímavé a tak můžeme filmařům zatím jen držet palce ke splnění jejich potenciálu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY