Leterrier míří do světa iluzí a Dannyho parťáků

Vydáno: 23.02.2011 06:45 - Barbora Pivná | foto: Facebook tvůrce

Na thrilleru Now You See Me pracují i Kurtzman a Orci
Louis Leterrier při natáčení filmu Souboj TitánůCo jsme o něm naposledy slyšeli, režisér Louis Leterrier dumal nad podivným katastrofickým filmem o Zemi, která ztrácela své gravitační pole. To je evidentně stále na pořadu dne, ale před tím vším se chystá ještě režírovat snímek Now You See Me, vysoko mířící thriller se scénářem od Boaze Yakina a Edwarda Ricourta.
Film se zabývá jednotkou FBI na stopě týmu světově proslulých iluzionistů, která během svých vystoupení loupí banky. Takže se jedná o Bod Zlomu dohromady s Dannyho parťáky a Dokonalým trikem, to vše okořeněné Davidem Copperfieldem. A vzhledem ke "kvalitám" Souboje Titánů možná i Richardem Nedvědem. Ale pokud dokážete potlačit svoje předsudky k tomuto schématu, mohla by to nakonec být docela sranda.
Produkovat budou Alex Kurtzman a Roberto Orci, kteří se podepsali například také pod seriálem Hranice nemožného a filmy Star Trek či Kovbojové a vetřelci, což si Leterrier pochvaluje: "Je to úžasné, účastní se toho jen samí skvělí lidé."
Stejně jako u Y: The Last Man ale zatím nepronikly ven žádné informace o tom, jak jsou přípravy daleko a kdy se začne natáčet.
zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY