Jared Leto v další neobyčejné roli Andyho Warhola

Vydáno: 24.09.2016 10:18 - | foto: Focus Features

U zvláštních, až divných rolí zřejmě Jared Leto zůstane ještě nějakou dobu, v novém životopisném filmu si totiž zahraje kontroverzního umělce Andyho Warhola.
Jared Leto, Margot Robbie ve filmu Sebevražedný oddíl / Sebevrazedný oddílO zvláštní role rozhodně nemá herec Jared Leto nouzi, vzhedem k tomu, že se letos připsal na seznam herců (k Jacku Nicholsonovi a Heathu Ledgerovi), jenž si zahráli legendárního Batmanova protivníka, šíleného Jokera. Toho ztvárnil v Sebevražedném oddílu, z nějž sice diváci mají smíšené pocity, ale za zhlédnutí jistě stojí. Leto však stále zůstává i u "hlubších" snímků, které by mu klidně mohly pomoci zaskórovat další oscarovou nominaci. A tu by pak jednoduše mohl proměnit jako minule, kdy sošku získal za ztvárnění transgendera v Klubu poslední naděje.

A jeho novou rolí bude jeden z nejznámějších a nejkontroverznějších umělců, Andy Warhol, do níž byl nedávno obsazen. Do nového životopisného snímku nazvaného Warhol jej zlákal producent The Social Network a Kapitána PhillipsMichael De Luca. A na scénáři momentálně podle knihy Warhol: The Biography pracuje Terence Winter, který již stojí například za Vlkem z Wall Street

Co si o nové roli tohoto talentovaného herce myslíte vy?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Jared Leto je velice talentovaný všeumělec (Anonym, 28.09.2016 21:04) Reagovat

    Jared Leto je velice talentovaný všeumělec

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY