Cobie Smulders v novém komediálním seriálu od Netflixu

Vydáno: 25.08.2016 14:06 - | foto: Walt Disney Pictures

Netflix sáhl po dalším slibném tvůrci, a to Nicholasi Strollerovi, který má za sebou úspěšnou komedii Sousedi. Kdo si v jeho televizní prvotině zahraje?
Damon Wayans, Jr., Keegan Michael Key, Jake Johnson ve filmu Falešní poldové / Let's Be CopsNetflix připravuje další komediálně poměrně slibný seriál. Do toho už nyní zlákal herce Keegana Michaela Keye, který přechází z jednoho sitcomu do druhého po obrovském úspěchu s Key and Peele, jenž získal 15 nominací na televizní ceny Emmy a skvělý ohlas kritiků. Nově se k němu v jedné z hlavních rolí nového netflixovského seriálu přidává Cobie Smulders, Maria Hill z Marvel univerza a také Robyn z milovaného seriálu Jak jsem poznal vaši matku.

Oba momentálně společně natáčí tento projekt pojmenovaný Friends From College pod taktovkou režiséra Nicholase Stollera, který stojí za komedií Sousedi, která se letos dočkala i sequelu. Seriál se bude soustředit na skupinu přátel z Harvardu, kteří se ve svých čtyřiceti letech vyrovnávají s úspěchy a propady, které na ně čekají. 

Netflix si momentálně objednal první sérii po 8 epizodách a dočkat bychom se jí měli již na začátku příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY