John Turturro údajně natáčí spin-off Big Lebowski

Vydáno: 18.08.2016 15:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herec a režisér John Turturro natáčí spin-off kultovní komedie bratří Coenů Big Lebowski. Ten bude soustředěn na jeho postavu bowlingového hráče Jesuse Quintany.
Gérard Depardieu, Patrick Dewaere, Miou-Miou ve filmu Buzíci / Les valseusesJohn Turturro údajně už několik týdnů natáčí spin-off kultovní komedie Big Lebowski. Sami Coeni s Turturrovým spin-offem nemají žádnou spojitost. Turturro v Lebowskim hrál bowlingového hráče Jesuse Quintanu, který se ve filmu objeví sice jen na pár minut, ale zanechal po něm (sobě) nezapomenutelný dojem. Turturro nyní natáčí snímek s názvem "Going Places", který má být právě onen spin-off Big Lebowki, v němž Turturro hraje znovu postavu Jesuse. Spolu s ním zde hrají Bobby CannavaleAudrey Tautou a Susan Sarandon.

Co je na celém tomto projektu ještě pikantnější, kromě faktu, že má jít o spin-off Lebowského, je to, že jde o remake francouského filmu Buzíci. Kdo tento snímek s mladým Gerardem Depardieuem a Patrickem Deawarem viděl, tak ví, že jde o provokativní společensko-kritickou frašku, která rovněž má, i když v menším měřítku, své obdivovatele. Turturro a Cannavale tu budou hrát postavy zlodějů Jesuse a Peteye, kteří chtějí dovést k orgasmu postavu hranou Tautou (v Buzících ji hrála Miou-Miou, Sarandon by pak hrála roli Jeanne Moreau). 

Zprávu poprvé přinesl server Birth.Movies.Deaths zde.

Ukázka z filmu Buzíci


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY