Ithaca: Tom Hanks v traileru režijního debutu Meg Ryan

Vydáno: 29.07.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Herečka Meg Ryan debutuje jako režisérka filmem Ithaca. Jde o drama odehrávající se během druhé světové války v americké Ithace. V menší roli si zde zahrál i bývalý herecký partner Ryan Tom Hanks.
Všiml si někdo z vás, že Meg Ryan úplně zmizela z filmového světa? Herečku, populární především na sklonku osmdesátých a devadesátých let, si pamatujeme především z kultovní romantické komedie Když Harry potkal Sally. V devadesátých letech si Meg zahrála třikrát s Tomem Hanksem ve filmech Joe proti sopceSamotář v Seattlu a Láska přes internet. Naposledy si Meg zahrála v komedii Past na lásku. Po několikaleté odmlce se rozhodla vrátit a vrací se nejen jako herečka, ale zároveň i jako režisérka - v režijním debutu Ithaca.

Ithaca je o mladém chlapci Homerovi (Alex Neustaedter), který během druhé světové války pracuje jako poslíček na kole ve svém bydlišti Ithace, USA. Tuto práci bere na sebe, když jeho starší bratr odchází do války. Předlohou byla Ryan Lidská komedie Williama Saroyana a také stejnojmenný film (Lidská komedie) z roku 1943, kde Homera hrál Mickey Rooney. Hanks si zde z kamarádství k Ryan zahrál malé cameo. Ve filmu dále hrají Sam ShepardMolly Gordon a nebo syn Ryan (s Dennisem QuaidamJack Quaid.

Film bude uveden v amerických kinech jen v limitovaném počtu 9. září 2016. Premiéru měl již minulý rok na několika menších festivalech.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Ithaca




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY