Horor Zhasni a zemřeš bude mít pokračování

Vydáno: 28.07.2016 11:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Nízkorozpočtový horor Zhasni a zemřeš, který se hraje právě v kinech, bude mít pokračování. Rozhodlo o tom studio New Line Cinema po jeho nečekaném úspěchu jen několik dnů od uvedení do kin.
Teresa Palmer ve filmu Zhasni a zemřeš / Lights OutHoror Zhasni a zemřeš se ještě ani nestačil v kinech pořádně ohřát, ale po rekordním premiérovém víkendu v USA neváhalo studio New Line Cinema oznámit, že bude sequel. Vrátí se v něm většina hlavních tvůrců z původního filmu, producent James Wan, režisér David F. Sandberg i scenárista Eric Heisserer, který už pracuje na pokračování scénáře. Zatím se ještě neví, zda se vrátí i původní herci včetně Teresy Palmer.

Wan má s hororovými sequely a sériemi dostatek zkušeností, neb stál nebo stojí za sériemi Saw, Insidious a V zajetí démonů. Wan nyní produkuje i chystané kousky jako remake Mortal KombatInsidious: Chapter 4Annabelle 2 a reboot Saw franšízy Saw: Legacy. Jeho nejnovějším režijním počinem by měl být DC komiksový Aquaman, kterého si Wan vybral po úspěchu Rychle a zběsile 7 a dal mu přednost před snímkem The Flash, který natočí Rick Famuyiwa.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY