První Teaser: T2: Trainspotting 2 vrací dohromady původní sestavu

Vydáno: 25.07.2016 18:02 - Václav Limberk | foto: AČFK

Pokračování kultovního Trainspottingu podle předlohy Irvina Welshe natáčí Danny Boyle s původní sestavou, což oznamuje i nový teaser. Oficiální název pokračování zní T2: Trainspotting 2.
Před dvěma měsíci začal Danny Boyle natáčet sequel svého kultovního Trainspottingu podle předlohy Irvina Welshe. Boyle čekal s pokračováním do doby, než dá dohromady původní představitele ústřední čtyřky hrdinů: Spud (Ewen Bremner), Renton (Ewan McGregor), Sick Boy (Jonny Lee Miller) a Begbie (Robert Carlyle). Předlohou je znovu Welshův román, Porno, volné pokračování Trainspottingu. Zatím není jasné, jak moc se T2: Trainspotting 2 bude této předlohy držet. 

T2: Trainspotting 2 má zatím stanovené datum premiéry na 9. února 2017. Boyle se naposledy prezentoval životopisným snímkem Steve Jobs, který získal dvě herecké nominace na Oscara. Původní Trainspotting získal v roce 1997 jednu oscarovou nominaci za scénář, jehož autorem byl John Hodge, který napsal i dvojku. Za kamerou stojí Anthony Dod Mantle, s nímž Boyle točil oscarového Milionáře z chatrče.

Teaser zhlédněte níže.

Teaser filmu  T2: Trainspotting 2




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY