Fantastická zvířata a kde je najít v novém traileru

Vydáno: 25.07.2016 12:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Fantastická zvířata a kde je najít podle J.K.Rowling jsou dalším napjatě očekávaným filmem podzimu, který se představil na Comic Conu s novým trailerem. V hlavní roli "předchůdce" Harry Pottera Eddie Redmayne.
David Yates doručí do kin po své neúspěšné Legendě o Tarzanovi svůj druhý snímek, kterým si snad svou pověst jako zručného inscenátora filmů o Harrym Potterovi opět napraví. J. K. Rowling napsala prequel/spin-off ke své sáze o mladém čaroději HP a Yates se této látky neváhal chopit. Řeč je samozřejmě o filmu Fantastická zvířata a kde je najít, která na probíhající filmové přehlídce Comic Con představila zbrusu nový trailer. Děj filmu se odehrává v roce 1926, kdy hlavní postava, spisovatel a čaroděj Newt Scamander (Eddie Redmayne), budoucí autor čarodějné knihy (totožné s názvem filmu) přijíždí do New Yorku na čarodějný kongres, sedmdesát let předtím, než si ji pak jeho "žák" Harry Potter přečte ve škole.

Scénář k filmu napsala sama Rowling a jde o její scenáristický debut. Ve filmu dále hrají Dan FoglerKatherine WaterstonColin FarrellEzra Miller a další. Fantastická zvířata a kde je najít mají v kinech premiéru 17. listopadu 2016.

Trailer zhlédněte níže.
 
Comic Con trailer filmu Fantastická zvířata a kde je najít




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY