Brie Larson potvrzena do hlavní role Captain Marvel

Vydáno: 24.07.2016 20:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Obsazení Brie Larson do titulní role Captain Marvel bylo oficiálně potvrzeno na Comic Conu v San Diegu. Herečku zde na hlavním marvelovském panelu představili jako první ženskou hlavní hrdinku MCU.
Captain Marvel logoV závěru marvelovského panelu na letošní přehlídce v San Diegu bylo oficiálně potvrzeno obsazení Brie Larson do hlavní role v chystané marvelovce Captain Marvel. O obsazení Larson se mluvilo už nějakou dobu, ale teprve zde byla tato zpráva oficiálně potvrzena. Larson tak bude vůbec první hlavní ženskou hrdinkou marvelovského univerza (MCU), s čímž se pochlubila i na svém twitteru. Captain Marvel neboli Carole Denvers je pilotkou, která získá superhrdinské schopnosti. Scénář píšou Nicole Perlman a Meg LeFauve podle komiksu, jehož autory jsou Roy Thomas a Gene Colan.

Na jméno režiséra, či spíše režisérky se zatím ještě čeká. Spekulovalo se zatím o dvou jménech: Jennifer Kent a Niki Caro. Ještě před tím, než na plátna dorazí Captain Marvel, se ale očekává, že se Larson v roli Carole Denvers představí v týmovce Avengers: Infinity War - Part I. Captain Marvel pak do kin dorazí až v roce 2019.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY