Seriál Vymítač ďábla děsí diváky v prvním traileru

Vydáno: 24.07.2016 08:00 - | foto: facebook tvůrce

Stanice Fox si na letošní podzim nejvíce věří s premiérou seriálového remaku Vymítače ďábla, jenž momentálně slušně propaguje na Comic Conu. První záběry ze seriálu naleznete v celém článku.
Pokud poslední dobou zažívá nějaký žánr vyloženě televizní boom, tak určitě nemůžeme opomenout horory, které se dříve soustředily převážně jen do kin. Tento trend pravděpodobně odstartoval úspěch Murphyova American Horror Story, po němž následovaly televizní slashery jako Vřískot či Scream Queens nebo také komediálnější Ash vs Evil Dead.

Mnoho stanic tak nově sází na tyto žánrovky a letos se na obrazovky podívá seriálová verze jedné z největších hororových klasik, Vymítače ďábla, který v 70. letech, kdy vznikl, dokonce bodoval na Oscarech. Remake Friedkinova děsivého díla nachystala stanice FOX na letošní podzim a nyní na Comic-Conu odtajnila jeho první trailer, který ukazuje dobře známý boj knězů o život dívky posedlé démonem. V hlavních rolích v první sérii uvidíme od podzima Geenu Davis a Bena Danielse a dle prvních záběrů rozhodně je na co se těšit...

Oficiální trailer seriálu The Exorcist


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY