Trailer: Rules Don't Apply - Beatty po 18 letech režisérem

Vydáno: 31.07.2016 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Už jste dlouho neviděli žádný film od Warrena Beattyho? No, nebudete sami, režisér totiž již od roku 1998 nic nenatočil, letos se ale jeho fanoušci snad nabaží na romantické dramedii Rules Don't Apply, která se představuje prvním trailerem.
Přestože si dal Warren Beatty, herec a oscarový režisér za snímek Rudí, od filmů na pořádně dlouhou dobu pauzu, rozhodně se na něj nezapomnělo. A tak teď budí poměrně rozruch, když po 18 letech od jím režírovaného Skandálu! natočil romantický snímek Rules Don't Apply, v němž sám ztvárnil jednu z hlavních rolí. I jako herce jsme jej neviděli už 15 let, protože naposledy se objevil s Diane Keaton v komedii Taková rodinná romance. V listopadu si ho tak po dlouhé době budete moci vychutnat ve filmu, na kterém se podílel jako herec, režisér i scenárista.

Beatty v Rules Don't Apply hraje podivného starého miliardáře, se kterým těžko vycházejí jeho zaměstnanci, mezi něž patří také dvě hlavní postavy snímku - začínající herečka v jeho společnosti a její řidič, který se do ní zamiluje. Příběh pak sleduje jejich zakázanou lásku, vycházení se zaměstnavatelem a také problémy jí, Marly (Lily Collins) nejen v lásce, jelikož to ve zkaženém Hollywoodu jako přísně věřící baptistka nemá jednoduché. Zamilování se do ženatého řidiče Franka (Alden Ehrenreich) pak její pohled přeci jen trochu změní.

V hvězdami přesyceném snímku pak uvidíte jmenovitě ještě Annette BeningAleca BaldwinaTaissu Farmigu z American Horror StoryHaley Bennett či Stevea Coogana a další.

Oficiální trailer filmu Rules Don't Apply


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY