Javier Bardem si zahraje Frankensteinovo monstrum

Vydáno: 12.07.2016 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Javier Bardem si s největší pravděpodobností zahraje Frankensteinovo monstrum v nové chystané sérii rebootů klasických monstr filmů. Bardemova účast ještě není oficiálně potvrzena.
Javier BardemJavier Bardem se možná přidá k trojici Tom CruiseRussell Crowe a Johnny Depp. Ti všichni mají společné, že jsou součástí obřího projektu Universalu, který plánuje rebooty klasických monstr filmů. Čeká nás The Mummy s Cruisem a Sofií Boutella, Crowe si zahraje Dr. Jekylla i pana Hydea a Depp bude k (ne)vidění jako nový The Invisible Man. Navíc je tu Dwayne Johnson, který by mohl být novým Vlčím mužem. Bardemovo monstrum by se navíc mohlo objevit už v nějakém dřívějším rebootu, možná dokonce i v Mumii. Nyní se čeká, zda Bardem svým podpisem učiní tuto zprávu oficiální. 

Bardem byl nejdříve osloven, aby si zahrál Dr. Jekylla a pana Hydea, což odmítl a roli pak vzal Crowe, který už bude k vidění ve zmíněné Mumii, která do kin dorazí v červnu 2017. Frankensteinovo monstrum si v minulosti zahrály desítky herců, včetně toho nejslavnějšího představitele, kterým byl Boris Karloff.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY