American Pastoral: režijní debut Ewana McGregora v traileru

Vydáno: 25.06.2016 10:00 - Václav Limberk | foto: AP

Ewan McGregor si pro svůj režijní debut vybral adaptaci románu Philipa Rotha American Pastoral. V dramatu řešícím rozpad rodiny v poválečné Americe si MCGregor i zahrál spolu s Jennifer Connelly a Dakotou Fanning.
Ewan McGregor se v pětačtyřiceti letech řadí k poměrně početné řadě herců a hereček, kterým nestačí stát jen před kamerou, a kteří se sami rozhodli převzít i režijní otěže a naplnit jimi své vlastní větší tvůrčí ambice. McGregor si jako režijní debut vybral Pulitzerovou cenou oceněný román American Pastoral z roku 1997 amerického spisovatele Philipa Rotha a natočil podle něj stejnojmenný film American Pastoral. Jeho děj je zasazen do poválečné Ameriky. Jeho hlavnímu hrdinovi se rozpadá jeho zdánlivě dokonalý život, když se jeho dcera začíná "politicky uvědomovat", což má za následek téměř zničení jeho rodiny.

McGregor si pro sebe nechal i hlavní roli. Jeho manželku si zahrála Jennifer Connelly, zatímco jeho "zradikalizovanou" dceru hraje Dakota Fanning. Ve vedlejších rolích se objeví například Rupert EvansValorie Curry nebo David Strathairn. Americkou premiéru má film 28. října 2016.

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu American Pastoral


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY