Novinka Denise Villeneuvea mění název a dostává datum premiéry

Vydáno: 18.06.2016 13:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér Denis Villeneuve naposledy triumfoval s kriminálním dramatem Sicario: Nájemný vrah. Jeho novinka, sci-fi Story of Your Life dostalo nový název stejně jako oficiální datum premiéry.
Josh Brolin ve filmu Sicario: Nájemný vrah / SicarioRežisér Denis Villeneuve už nějakou dobu natáčí, ale teprve od doby jeho mrazivého thrilleru Zmizení a naposledy podobně mrazivého kriminálního dramatu Sicario: Nájemný vrah se tento Kanaďan stal žhavým hollywoodským artiklem, který dostává filmy s většími rozpočty a většími hvězdami. Villeneuve, který se chystá na natáčení ostře sledovaného sequelu klasiky sci-fi žánru (Untitled Blade Runner Project), mezitím stihl "v tichosti" natočit a právě dokončuje nové sci-fi, které se jmenovalo "Story of Your Life". To nyní dostalo nový název, který zní Arrival a také oficiální datum premiéry, které bude 11. listopadu 2016. 

V tomto sci-fi hraje Amy Adams lingvistku, kterou najme vláda, aby dešifrovala řeč Marťanů, jejichž loď přistála na Zemi a zjistila, zda s námi tito mimozemšťané mají přátelské, nebo nepřátelské plány. Ve vedlejších rolích hrají Jeremy RennerForest Whitaker a Michael Stuhlbarg.

 Arrival zatím nemá stanovené datum premiéry v českých kinech.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY