Zrodila se hvězda (z) Lady Gaga?

Vydáno: 17.06.2016 11:31 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Studio Warner Bros. chce natočit remake klasického filmu Zrodila se hvězda.V příběhu o tvrdosti showbyznysu by hráli Bradley Cooper a Lady Gaga. Cooper by ho zároveň i režíroval.
Plakát filmu Zrodila se hvězda / A Star Is BornStudio Warner Bros. chce natočit novou verzi klasického filmu Zrodila se hvězda (a obou předcházejících starších verzí). Do tohoto projektu je zainteresován Bradley Cooper, který by měl remake natočit jako svůj režijní debut. Tento projekt Cooper převzal po Clintu Eastwoodovi, s nímž se herec sblížil při natáčení Amerického snipera. Do hlavní role chce Cooper obsadit nikoho jiného než popovou divu Lady Gaga, která letos obdržela Zlatý glóbus jako nejlepší herečka v tv filmu, seriálu nebo minisérii v seriálovém cyklu American Horror Story s podtitulem Hotel a ve stejném roce byla nominována i na Oscara za hudbu k dokumentu The Hunting Ground.

Cooper byl s Lady Gaga (Gagou?) několikrát vyfocen paparazzi při schůzkách v restauraci, což nemělo účel romantický, ale pracovní. Podle studia dopadly jejich první zkoušky dobře. Lady Gaga byla Cooperovou první volbou poté, co sešlo z původně obsazené Beyoncé. Duo Cooper a Gaga by v nové verzi klasického filmu šlo ve stopách předchozího páru, který tvořili Kris Kristofferson a Barbra Streisand. V klasickém příběhu se filmová hvězda (Cooper) postará o kariéru začínající zpěvačky/herečky, zatímco jeho kariéra jde díky stárnutí a alkoholu do kopru. Není pochyb o tom, že s účastí Lady Gaga by bylo o kvalitní hudební soundtrack rovněž postaráno. Cooper by svůj režijní debut zároveň i produkoval zhruba za na hollywoodské poměry rozumný rozpočet 30 milionů dolarů.

Film zatím nemá stanovené datum premiéry, ale k vidění by měl být příští rok. Cooper má vedle něj zároveň oznámený ještě druhý projekt, který by měl režírovat a který se jmenuje Honeymoon in Harry, v němž by si zahrál po boku svého parťáka z úspěšného filmu Terapie láskou Roberta De Nira.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Zlatý glóbus (Roman Sudkolák, 17.06.2016 19:39) Reagovat

    *za hlavní roli

    • Re: Zlatý glóbus (V.L., 17.06.2016 20:16) Reagovat

      Ano, bylo to za nejlepší výkon v tv minisérii, nikoliv za vedlejší roli. Díky za upozornění.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY