James Wan a Brad Peyton spolu natočí komiks Malignant Man

Vydáno: 14.06.2016 12:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér V zajetí démonů 2 James Wan a režisér San Andreas Brad Peyton spolu natočí filmovou adaptaci Wanova komiksu Malignant Man, který Wan napsal v roce 2011.
Malignant ManJames Wan se rozhodl přenechat režii svého vlastního komiksu Malignant Man kolegovi Bradu Peytonovi. Zatím není jasné, kdy produkce vlastně začne. Peyton začal natáčet San Andreas 2, druhý díl svého katastrofického hitu z minulého roku. Wan je rovněž pracovně vytížen jako producent Mortal Kombat, televizního MacGyveraAnnabelle 2 a čtvrtého Insidious. K tomu bude režírovat vlastní projekt, kterým bude Aquaman.

Wan vytvořil pro komiksové nakladatelství Boom! Malignant Mana v roce 2011. Text k němu napsal Michael Alan Nelson. Grafickou podobu vytvořil Piotr Kowalski. V centru sci-fi laděného komiksu je postava Alana Gatese, muže s příznaky rakoviny. Místo umírání na zákeřnou chorobu, ho však čeká mise superhdriny, protože jeho nádor je tajemný parazit, který mu dodává nadpřirozené schopnosti. Podle popisu Boom! "se vydává bojovat proti zlé armádě uvnitř společnosti, zatímco musí poznat vlastní uzamčenou minulost."

Filmovou verzi Wanova komiksu zaštítí studio Fox s první verzí scénáře od Zaka Olkewicze. Peyton kromě druhého dílu San Andreas natočí s Dwaynem Johnsonem ještě videoherní adaptaci Rampage.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY