Jack Reacher: Never Go Back na prvních fotografiích

Vydáno: 10.06.2016 08:11 - Václav Limberk | foto: Paramount Pictures

Tom Cruise si postavu Jacka Reachera zahrál poprvé před čtyřmi lety v akční krimi Jack Reacher: Poslední výstřel. Nyní se vrací na prvních fotografiích pokračování Jack Reacher: Never Go Back.
Tom Cruise se poprvé představil v roli bývalého vojenského vyšetřovatele Jacka Reachera vytvořené spisovatelem Lee Childem před čtyřmi roky v pozitivně přijaté akční krimi Jack Reacher: Poslední výstřel. Zatímco Cruise se k roli vrací, režisérem druhého dílu s názvem Jack Reacher: Never Go Back je Edward Zwick, s nímž Cruise před lety spolupracoval na historickém eposu Poslední samuraj. Server People přinesl první dvě fotografie, z nichž si můžete utvořit první představu o tom, jak toto pokračování bude vypadat. První z nich ukazuje Cruise s hereckou kolegyní Cobie Smulders na balkóně sledující slavnostní průvod v New Orleans. Na druhé Cruisovu postavu zatýkají dva místní policisté, z nichž jednoho hraje Jason Douglas

Reacher tentokrát bude čelit nařčení z údajné vraždy, kterou měl spáchat před šestnácti lety na vojenské základně, kam se vrací. Zároveň bude pomáhat postavě hranné Smulders, kterou obviní ze špionáže. Jack Reacher: Never Go Back v kinech uvidíme od 20. října 2016.

Obě fotografie si můžete prohlédnout v galerii nad článkem.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY