Mělčiny: Blake Lively proti žralokovi ve finálním traileru

Vydáno: 09.06.2016 06:00 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

"Žraločí" filmy jsou zcela specifickým subžánrem, jehož nejslavnějším reprezentantem jsou dodnes klasické Spielbergovy Čelisti. Podaří se Jaume Collet-Serrovi v Mělčinách slavnému předchůdci konkurovat?
"Co bylo v hlubinách, je teď na mělčině". Tak zní oficiální motto nejnovějšího "žraločího" filmu Mělčiny specialisty na akční thrillery Jaumeho Collet-Serry s Blake Lively v hlavní roli. Ta hraje surfařku, která se zraní a uvízne na malém izolovaném korálu, daleko od pevniny, když ji začne ohrožovat nebezpečný vodní predátor - bílý žralok. Společnost Sony, která snímek distribuuje a propaguje, k němu nyní uveřejnila třetí a finální trailer, který se od těch dvou předešlých dost výrazně liší. Marketingová kampaň, kterou tu Sony praktikuje, je svým způsobem dost unikátní a poslední trailer to názorně dokazuje. Více než na příběh se nás snaží nalákat na atmosféru filmu zpsůobem, který z něj činí "must-see" záležitost.

V USA mají Mělčiny premiéru už na konci na tohoto měsíce. U nás si na ně budeme muset počkat o něco déle. Mělčiny mají premiéru v českých kinech 11. srpna 2016. Soudě podle traileru by čekání mělo stát za to. 

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer filmu Mělčiny




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY