Ženskou verzi Dannyho parťáků posílí Cate Blanchett

Vydáno: 06.06.2016 10:16 - | foto: facebook tvůrce

S myšlenkou ženských Dannyho parťáků si režisér Gary Ross pohrává již nějakou chvíli. A k duu hvězdných jmen se momentálně snaží přidat dvojnásobnou oscarovou vítězku.
Sandra Bullock ve filmu Vítězství je naše / Our Brand Is CrisisZprvu možná mohl nápad natočit nové Dannyho parťáky s plně ženským obsazením vypadat trochu odvážně, ale vypadá to, že režisér Gary Ross, stojící za adaptací prvních Hunger Games, tuto myšlenku opravdu uskuteční. A podobně jako jeho režisérský předchůdce Steven Soderbergh zřejmě nebude mít nouzi o jedny z těch nejzvučnějších jmen v Hollywoodu. První jméno, které se již před nějakou dobou v souvislosti s filmem vynořilo, patřilo oscarové Sandře Bullock. Ta by měla být náhradou v roli, jež původně patřila Georgi Clooneymu.

Nedávno se také objevily novinky ohledně účasti Jennifer Lawrence, která by si po své průlomové roli Katniss mohla spolupráci s Rossem zopakovat. A nyní byly zveřejněny zprávy, že došlo k vyjednávání s další hvězdou, Cate Blanchett. Ta v rebootu podle všeho převezme roli původně patřící Bradu Pittovi.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY