Podívejte se na nový trailer Roadies Camerona Crowea

Vydáno: 29.05.2016 12:05 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Cameron Crowe natočil pro televizní stanici Showtime novou televizní sérii Roadies, v níž hrají Luke Wilson a Carla Gugino. Podívejte se na další ukázku ze zákulisí v novém traileru.
Posledním přírůstkem z řad filmových režisérů, které získala televize, je režisér Cameron Crowe, který pro Showtime vymyslel, spolu s Winnie Holzman napsal, režíroval a s J.J. Abramsem spoluprodukoval nový seriál Roadies ("Bedňáci"). Pokud máte rádi jeho starší snímky Singles a Na pokraji slávy, pak jsou Roadies tím pravým pro vás. Série se zaměří na štáb "bednáků", kteří pomáhají zabezpečovat běh rockových koncertů v různých městech. Oproti sedmdesátým letům v Na pokraji slávy jsou Roadies zasazeni do současnosti.

Nový trailer naznačuje, že půjde o radostně a krásně natočenou a také perfektně hudebně ozvučenou "feel good" záležitost, která se místo na hvězdy zaměří na ty, kteří se o ně starají. Rovněž herecké obsazení, v němž jsou vedle Lukea Wilsona a Carly Gugino také Imogen PootsRafe SpallKeisha Castle-HughesPeter Cambor nebo Ron White, vypadá dost atraktivně.

Pilot Roadies uvede Showtime 26. června.

Trailer zhlédnete níže.

Trailer seriálu Roadies




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY