Temný případ: třetí série nejspíše nebude

Vydáno: 26.05.2016 19:45 - Václav Limberk | foto: HBO

Budoucnost televizní série Temný případ z produkce HBO je po dvou sériích nejasná a je možné, že její duchovní otec, scenárista Nic Pizzolatto se místo psaní třetí série vrhne možná na úplně jiný projekt.
Matthew McConaughey ve filmu Temný případ / Scenárista Nic Pizzolatto prorazil před dvěma roky na HBO s první sérií Temného případu. Druhá série už takový poprask nezpůsobila. The Hollywood Reporter přinesl zprávu, podle které zdroje uvnitř HBO tvrdí, že se Pizzolatto místo třetí série vrhne na zcela nový projekt. Režisér první série Cary Joji Fukunaga se po Temném případu vrhnul na válečné drama Beasts of No Nation, které natočil pro Netflix. Jeho jméno je nyní spojováno opět s HBO, pro které by měl natočit minisérii o Napoleonovi podle původních plánů Stanleyho Kubricka, který ho nikdy nerealizoval. 

Vypadá to, že Pizzolatto udělá to samé. Minulý podzim podepsal dvoletou smlouvu s HBO. Něčeho nového bychom se od něj tak mohli dočkat až v roce 2018. Nic specifického ale jasné není. Pizzolatto se po Temném případu podílel na scénáři nové verze Sedmi statečných, která do kin dorazí v září. Mezitím nezbývá než čekat, až HBO oznámí, na čem pro ně bude Pizzolatto pracovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY